Termékek > Nyomtató-és vágógépek

 

SP-300i/540i

A VersaCamm SP-300i maximum 760, az SP-540i max. 1371 mm széles alapanyagokat feldolgozni tudó nyomtató- és vágógép. A Roland legkisebb és legolcsóbb ilyen berendezése kis beruházási költséggel és széles alkalmazási körrel segíti a nyomtatás/vágásban induló dekorációs szolgáltatókat. A beépített fűtőrendszernek és a fejlett ECOSOL-MAX festékeknek köszönhetően a VersaCAMM képes tartós kültéri és beltéri grafikákat nyomtatni, és precízen körbevágni.

 

Tovább >>

 

 

 

VP-300i/540i

A VersaCamm VPi egy termelékeny, megbízható, felhasználóbarát nyomtató/vágógép. A Roland kiforrott, megbízhatósága és technológiája ötvözve a 4 színes inkjet nyomtatással és a precíziós körbevágással kiemelkedő minőségű nyomatokat eredményez. A VersaCAMM a tökéletes partner az egyedi, kis példányszámú matricák, címkék, bannerek, reklám feliratok, plakátok, poszterek, displayek, jármű dekorációk és még sok egyéb más alkalmazás professzionális kivitelezéséhez.

 

Tovább >>

 

 

VS-640

Metál és fehér, nyomtatás és vágás, sebesség és minőség... A VersaCamm VS-640 lehetőségei majdnem korlátlanok. Fényűző, szemet kápráztató metál hatások a matricákon, feliratokon, bannereken, gépjármű grafikákon, képzőművészeti plakátokon. Csomagolás prototípusok, címkék, matricák, POP displayek, és még számos egyéb alkalmazás, amelynek csak a képzelet szabhat határt. A Roland legújabb 160cm-es nyomtató- és vágógépe 4,6 vagy 8 színes festék konfigurációban az Öné lehet. Válasszon színkombinációt!

 

Tovább >>

 

 

 

XC-540

A Roland Soljet Pro III XC-540 modellje egy kiemelkedő minőséget és gyorsaságot nyújtó berendezés, amellyel beltéri és kültéri bannerek, felíratok, dekorációk, POP hirdetések, járműdekoráció és sok egyéb reklám célú nyomtatás készíthető. A nyomtató és vágógép maximális nyomtatási sebessége 41 m²/h. Az XC-540 beállítható négy színes  (CMYKCM) vagy hat színes (CMYKLcLm) nyomtatási módban is.

 

Tovább >>

 

 

 

XC-540MT

A Roland Soljet Pro III XC-540MT modellje az első olyan nyomtató- vágó berendezés, amely a 4 alapszín mellett metál festékkel is képes nyomtatni. Ezt az ezüst festéket a 4 alapszínnel és a fehérrel kombinálva, keverve a nyomtató képes fémes színek (arany, ezüst, bronz) és gyöngyház hatású színek megjelenítésére. Ezzel a világújdonságnak számító lehetőséggel gyönyörű, igényes poszterek, címkék, matricák, kirakati dekorációk, csomagolás mintadarabok és egyéb reklám célú nyomtatások készíthetők.

 

Tovább >>

 

LEC-300

A VersaUV LEC-300 a világon az első UV festékkel dolgozó nyomtató- és vágógép. A Roland berendezés C,M,Y,K fehér és fényes lakk festékekkel nyomtat kültéri és beltéri grafikákat, amelyeket precízen körbe is tud vágni. Az alapanyagok széles választéka használható a nyomtatóhoz: hagyományos dekorációs alapanyagok, papírok, textil anyagok, valódi és műbőr, csomagoláshoz használatos BOPP, PE, PET és egyéb fóliák, filmek.

 

Tovább >>

 

LEC-330

A VersaUV LEC-330 a sikeres, világon első UV festékkel dolgozó nyomtató- és vágógép, a LEC-300 tovább fejlesztett változata. A Roland berendezés C,M,Y,K fehér és fényes lakk festékekkel nyomtat kültéri és beltéri grafikákat, amelyeket precízen körbe is tud vágni. A LEC-300-hoz használható alapanyagokon túl merev, sík lemezekre is képes nyomtatni 1mm vastagságig.  

 

Tovább >>

Copyright © - Contec Trade Bt., Minden jog fenntartva.