Termékek > Nyomtatók

RS-540/640

A Roland új VersaArt RS nyomtatói ötvözik a kiforrott  Soljet PRO III nyomtatók tulajdonságait a VersaCAMM modell család technológiájával. Az RS család nyomtatói szinte mindent tudnak, amit a PRO III nyomtatók:  beltéri és kültéri bannerek, poszterek, dekorációk, POP hirdetések, járműdekoráció és sok egyéb reklám célú nyomtatás készíthető velük.

 

Tovább >>

 

XJ-640/740

A Roland XJ nyomtatók  161 cm (XJ-640) és 187cm (XJ-740) nyomtatási szélességben elérhetők és 6, illetve 4 szines módban is konfigurálhatóak. A berendezések ötvözik a kiváló nyomtatási minőséget a nagy nyomtatási sebességgel (max. 42,6 m2/óra) és termelékenységgel.

 

Tovább >>

 

SJ-1045

A Roland Soljet Pro II SJ-1045 nyomtatójával igazán nagy formátumban, maximum 2,6m szélességben nyomtathat bannereket, épülethálókat, öntapadó plakátokat, posztereket. A nyomtató kiemelkedő minőséget produkál és maximális nyomtatási sebessége 45 m²/h.

 

Tovább >>

 

 

AJ-740i/1000i

A Roland AJ nyomtatók 187 cm (AJ-740i) és 260cm (AJ-1000i) nyomtatási szélességben elérhető nagy formátumú berendezések. A berendezéseket nagy formátumú dekorációs feladatok megvalósítására tervezték, melyek egyesítik a kiváló nyomtatási minőséget a nagy nyomtatási sebességgel és termelékenységgel. A nyomtatókkal tartós, karc- és vegyszerálló kültéri bannerek, építési hálók, poszterek, plakátok, jármű dekorációk és sok egyéb reklám célú nyomtatás készíthető.

 

Tovább >>

 

FP-740

A 1879,6 mm szélességű H-Fi Express FP-740 textilnyomtató kiváló nyomatokat készít számos, különböző típusú textil alapanyagra. Kiváló minőségű, élénk színű zászlók, textil bannerek, reklám ajándékok, sport ruházat dekorálása, átvasalható, transzfer matricák készíthetők a nyomtatóval. A berendezés a sok kiegészítőnek köszönhetően rugalmasan konfigurálható a feladathoz.

 

Tovább >>

Copyright © - Contec Trade Bt., Minden jog fenntartva.